От синия Дунав до белите върхове:  105 години организирано туристическо движение в Русе
Новини и обяви
Как да направим хранилка за птици - на 09.03

Обучение за ученици по изработка и монтиране на хранилки за птици от пластмасови бутилки ще се проведе следобеда на 9-ти март (сряда) в Парка на младежта. Поради големия интерес учениците ще са разделени в няколко групи, като първите ще започнат изработката на хранилки в 13,15 ч.

 

Изработка на хранилки за птици

 

Обучението се организира от ТД Приста като част от модул за екологични практики, насочен към ученици от всякакви училища и възраст. За модула се записаха ученици от ОУ "Братя Миладинови", СОУ за европейски езици, СОУ "Възраждане" и Комплекса за социални услуги за деца и семейства и местата вече са изчерпани. Ако все пак имате много голям интерес към разглежданите теми и не сте разбрали в началото на модула, пишете ни на prista.islandsproject@gmail.com.

 

Модулът по екологични практики за ученици е част от допълнително споразумение към проекта "Заедно за устойчиво развитие на Дунавските острови"финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. 

 

www.ngogrants.bg

             

EEA Grants